It’s all about Details

It’s all abotu details. Odmorimo malo od učenja, znam odlično kako je u jeku ispitnog roka, te se okrenimo onome što nam mnogo brže privuče pažnju: detalji, oni modni.
Sve je u vašoj glavi, sami smišljate, kombinujete, pravite i prepravljate. Ne pratite modu, sami je stvarajte. Zar nije cilj biti jedinstven ili se pogubiti u masi gde su svi isti? Dakle, sa štiklama ili starkama, u haljini ili košulji, suknji ili pantalonama, vi ste vi, ne neko drugi. Moda je ljubav, aksesoari su fetiš.
Eto, krenimo od najobičnijeg detalja, crvenog ruža, što smatram da svaka devojka, iliti žena današnjice treba da ima u svom neseseru, it’s necessary jelte? Bilo da je dnevna varijanta, veče…Crvena na usnama, plus crvena boja na noktima, ne može se pogrešiti.
No.2 must have su košulje naravno, bilo muške, bilo ženske. Nisam bila toliko opsednuta košuljama dok nisam upoznala njega koji ima najlepše košulje na svetu, a onda se i ja zarazila istim. :)
Bez košulje vaš plakar ne vredi baš puno. Em što su praktične, em što i njima izgledamo mnogo ženstvenije nego što to mislimo, plus možemo da ih uklopimo uz skoro svaki outfit. Bilo da je to “večna bela”, karirana ili kako ih ja zovem “štreberske” sa kragnom zakopčanom do grla, neviđeno dobro izgledaju sa nitnama, nitne po kragni, nitne na ramenima, nitne na rukavima, nisam napomenula da su nitne moj no.2 omiljeni modni detalj ove godine.
Sa nitnama ili bez, obogatite svoj plakar sa par košulja, verujte, postaćete opsednute istim.
Naravno da je treći must have “mala crna haljina”, stvorena da pristaje svakoj. Ubeđena sam da mala crna haljina nikada neće izaći iz mode. Ne mora da bude baš mala, svih veličina i dužina, jednostavnog je kroja, ali je definitini must have. Ako pogledate ne dalje od red carpet-a, videćete da je svaka od njih makar jednom nosila “malu crnu haljinu”, ako ne znate šta da obučete, sa malom crnom haljinom nećete pogrešiti. Naravno da volimo ovaj komad odeće jer se haljina može nositi na posao, u izlazak i tokom formalnih događaja, brzo vam priraste k srcu. :)
Šta je moda bez nakita i sva ta garderoba ako ne dodamo odgovarajući nakit da začinimo za kraj.
Bilo da su u pitanju naušnice, narukvice, prsten ili ogrlice, svakodnevno ih nosite. Nakit je definitivno omiljeni detalj žena. Bilo da je to samo sat, minđuše, narukvica sa biserima ili jedan prsten, nakit odaje mnogo toga o vašem stilu i karakteru.
“Odeća je vizuelni rečnik individue.” xoxo

One thought on “It’s all about Details

  1. Sennna88

    Cool :)

Leave a Reply